Author Topic: Website has been offline  (Read 32 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline CRuSHeR

  • Administrator
  • Ultimate Member
  • *****
  • Posts: 5699
  • Riding again :)
    • View Profile
    • Honda CBR 750 Forum
Website has been offline
« on: December 04, 2018, 23:52:39 PM »
Unfortunately we had some downtime while the website was migrated to another server by my host.
It's back online and should you nptice anything out of the ordinary, please let me know.  smile1004great
Gear up and start riding now, biking is fun and a horse aint no cow.

Offline xpd153

  • Ultimate Member
  • *****
  • Posts: 154
    • View Profile
Re: Website has been offline
« Reply #1 on: December 05, 2018, 09:56:49 AM »
The problems are

  • all avatar images have gone
  • all photo images have gone
  • two cbr750 images at top page, have gone

It looks like all custom images have gone.

Offline robvangulik

  • Global Moderator+Donator
  • Ultimate Member
  • *****
  • Posts: 11208
  • If you brake late, you're riding fast longer
    • View Profile
Re: Website has been offline
« Reply #2 on: December 05, 2018, 18:53:29 PM »
At least we're online again, don't know if all the pics can be saved though.... :gafa:

Offline CRuSHeR

  • Administrator
  • Ultimate Member
  • *****
  • Posts: 5699
  • Riding again :)
    • View Profile
    • Honda CBR 750 Forum
Re: Website has been offline
« Reply #3 on: December 05, 2018, 22:41:50 PM »
Thanks for noting. It seems they also changed my passwords for FTP, mail and webmail access so I'm trying to get my login data to set things straight again.
I dunno why the pics are gone, they might still be there. I can check after I feceive my ftp login again.

Gear up and start riding now, biking is fun and a horse aint no cow.

Offline CRuSHeR

  • Administrator
  • Ultimate Member
  • *****
  • Posts: 5699
  • Riding again :)
    • View Profile
    • Honda CBR 750 Forum
Re: Website has been offline
« Reply #4 on: December 11, 2018, 01:05:17 AM »
I just received the login details. They did a lot of changes to the server environment and more websites of mine have problems.
I'm currently working on the error of the default theme.

You might see some changes next couple of days where the forum will look different. That's me trying to fix errors and getting everything back up again.

The host did a crappy job at moving it  smile1004mad

-Avatars are fixed
-Attachments are fixed
« Last Edit: December 11, 2018, 01:21:25 AM by CRuSHeR »
Gear up and start riding now, biking is fun and a horse aint no cow.

Offline robvangulik

  • Global Moderator+Donator
  • Ultimate Member
  • *****
  • Posts: 11208
  • If you brake late, you're riding fast longer
    • View Profile
Re: Website has been offline
« Reply #5 on: December 11, 2018, 17:52:29 PM »
It's a shame for all that extra work, shouldn't they warn you in advance before moving?
« Last Edit: December 12, 2018, 12:50:33 PM by robvangulik »

Offline xpd153

  • Ultimate Member
  • *****
  • Posts: 154
    • View Profile
Re: Website has been offline
« Reply #6 on: December 12, 2018, 06:41:47 AM »
After the site moving, login name at left end of each article has nearly translucent color.
Is this intentional? I think we did not have this problem before the moving.

Offline robvangulik

  • Global Moderator+Donator
  • Ultimate Member
  • *****
  • Posts: 11208
  • If you brake late, you're riding fast longer
    • View Profile
Re: Website has been offline
« Reply #7 on: December 12, 2018, 13:00:54 PM »
Patience, the restauration is still in progress!
The attachments are back again, that is a big step in the right direction already  :thumbs: